LOKÁCIÓ

Budapet térkép

LAKÁS KÍNÁLATUNK

Kattintson a lakásra, melyről árajánlatot szeretne kapni, majd töltse ki a kapcsolati űrlapot.

Találatok:
Épület Emelet Lakás szám Alapterület Terasz Szobák száma Bútorozott Ár Bérlési idősáv Alaprajz

SZOLGÁLTATÁSAINK

Eszköz bérlés: 40.000 Ft-tól, egyedi igények szerint
Parkolás: 30.000 Ft-tól
Corporate ügyfelek egyedi elhelyezése épületeinkben
Tároló bérlés

KIADÓ LAKÁSOK ELHELYEZKEDÉSE

Bérlakások elhelyezkedése Budapesten a XIII. kerületben: 1139 Budapest, Röppentyű utca 32.

A kiadó házak Budapesten a XIII. kerületben a belvárostól mindössze 10 percre, Angyalföld dinamikusan fejlődő részén található. A Divinus lakópark akár autóval, akár tömegközlekedéssel, néhány perc alatt elérhető a városközpontból: az M3-as metró Árpád hídi megállója 950, a Forgách utcai megállója mindössze 850 méterre található. Az 1-es és a 14-es villamosok megállója 650 méterre, a 115-ös, a 120-as és a 32-es buszok megállói néhány száz méterre helyezkednek el. A lakóparktól gyalogos távolságra megtalálható minden, amire szükségünk lehet: éttermek, bevásárlóközpont, sportlétesítmények, iskolák, óvodák és gyógyszertár.

VÁLASZD KI LAKÁSODAT EGYEDI BÉRLAKÁS KÍNÁLATUNKBÓL

Akár bútorozottan, teljeskörű gépesítéssel:
konyhabútor, sütő, főzőlap, pára elszívó, mosogatógép, mosógép, hűtő, klíma, francia ágy, nappali bútor, előszoba bútor, nagy szekrény

Akár bútor nélkül, részben gépesítve:
konyhabútor, sütő, főzőlap, pára elszívó, mosogatógép, klíma,

ahogy kényelmes!

PARKOLÁS

Parkoló bérlés már 30.000Ft /hó-tól.
Zárt teremgarázsban, biztonsági szolgálattal, kamera rendszerrel ellátva.
Kérjen egyedi ajánlatot a berlakas@berlakas.hu címen!

TÁROLÓ

Tároló bérlés már 20.000 Ft / hó-tól
Kérjen egyedi ajánlatot a berlakas@berlakas.hu címen!

GALÉRIA

AJÁNLATKÉRÉS

LAKÁS TÍPUSA

I. pontban válassza ki, hogy milyen típusú lakás érdekli. Hány szobás legyen a lakás, melyik emeletre szeretne költözni, és szükséges-e az erkély vagy terasz?

FELSZERELTSÉG

A tökéletes albérletet keresi? Nálunk minden bizonnyal megtalálja! Akár bútorozottan, teljeskörű gépesítéssel: (konyhabútor, sütő, főzőlap, pára elszívó, mosogatógép, mosógép, hűtő, klíma francia ágy, nappali bútor, előszoba bútor, nagy szekrény), akár bútor nélkül, részben gépesítve: (konyhabútor, sütő, főzőlap, pára elszívó, mosogatógép, klíma), ahogy kényelmes.

KISÁLLAT

Társasházunk állatbarát, Így olyan bérlők jelentkezését is szívesen fogadjuk, akik kiskedvencükkel szeretnének beköltözni bérlakásaink egyikébe.

BÉRLÉS IDŐTARTAMA

Budapesten egyedülállóként kínáljuk lakásainkat már akár 1 hónaptól is.

PARKOLÁS

Parkoló bérlés már 30.000Ft /hó-tól.
Zárt teremgarázsban, biztonsági szolgálattal, kamera rendszerrel ellátva.

TÁROLÓ

Tároló bérlés már 20.000 Ft / hó-tól

Adatvédelmi szabályzat

KAPCSOLAT

berlakas@berlakas.hu
+36 30 163-6303 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Bérlés

A bérlés azt jelenti, hogy büntetés nélkül mozoghat minden alkalommal, amikor a lízing véget ér. Ez azonban azt is jelenti, hogy megadott idő alatt ki kell költöznie, ha a bérbeadó úgy dönt, hogy eladja az ingatlant, vagy lakáskomplexumát öröklakássá alakítja.

A bérbeadás legnagyobb mítosza az, hogy minden hónapban “kidobjuk a pénzt az ablakon”.

Ez nem igaz.

Kell egy hely, ahol lakhatunk, és ez mindig pénzbe kerül, így vagy úgy. Amikor bérelsz, pontosan tudod, hogy mennyit fogsz költeni a lakhatásra, rezsire és közös költségre havonta. Ha a lakás saját, lehet, hogy nem fizet többet, mint a jelzálog-és rendszeresek számlák egy hónap alatt. A havi lakással kapcsolatos költségek általában kiszámíthatóbbak és lényegesen olcsóbbak. Ami szintén a bérlés mellett szól, hogyha bérlakásba költözik, a beruházó gondoskodik az összes javításról és karbantartásról. Szintén növekszik a társasházak zárt kertjeinek jelentősége, amely az utcára lépés nélkül is lehetőséget biztosít egy kis sétára, így a lakóparkszerű társasházak komoly előnyt jelentenek, akár a régi tégla házakhoz, vagy az önállóan álló beépítésekhez képest.

Kulcs elvitelre

A bérlakások rugalmasságot, kiszámítható havi kiadásokat, valamint a javítások elvégzését is lehetővé teszik a bérlő számára.

A bérlakás immateriális előnyökkel jár. Ezek közé tartozik a stabilitásérzet, a közösséghez tartozás, és a tulajdonosi büszkeség, valamint az adólevonások és a méltányosság kézzelfogható értékei.

A közhiedelemmel ellentétben, a bérlés nem jelenti azt, hogy havonta kidobom a pénzt, és a birtoklás nem mindig épít vagyonokat hosszú távon”.

Bérlés vs. Vásárlás

Ennek kiválasztása, hogy otthont béreljünk vagy vásároljunk egy nagy döntés, amely hatással van nem csak az életmódunkra, hanem a pénzügyeinkre és egészségünkre egyaránt.

A bérlakásnak is megvannak az előnyei, többek között, hogy nem kell felelősséget vállalnia, és rugalmasan működik. Az emberek azonban gyakran úgy vélik, hogy a lakásvásárlás ez megalapozott döntés, a bérlakás pedig egy pénzügyi mentsvár.

Megtévesztő lehet az első ránézésre a kedvezőnek tűnő lakásvásárlási opció. Amíg az albérlethez elég letenni egy-két havi kauciót, addig a hitellel terhelt lakásvásárláshoz jelentős önrészre, vagy pótlólagos fedezetbevonásra van szükség. A hitel futamideje 20-30 év, kis túlzással élethosszig tart, míg az albérletet keresők túlnyomó többsége csak néhány hónapra, esetleg egy-két évre tervez.

Bérlés menete

Amennyiben nálunk találta meg az ön számára tökéletes bérlakást, kérem olvassa el figyelmesen lakásaink bérlésének menetét.

Ha megvan a tökéletes bérlakás, amit bérelni szeretne, egy általunk e-mailben kiküldött bérleti nyilatkozatot kell kitölteni, és aláírva, 2 tanuval hitelesítve visszaküldeni részünkre. A nyilatkozatban szerepel egy bankszámlaszám, melyre ezzel egyidejűleg el kell utalni egy 50.000 forintos előleget, mely levonásra kerül az első havi bérleti díjból.

Cégként és magányszemélyként is egyaránt bérelheti az ingatlant.

Amint beérkezett az aláírt nyilatkozat és az 50.000 forintos előleg, ügyvédünk elkészíti a bérleti szerződést, amit nálunk személyesen szükséges aláírni. Egy előre leegyeztetett időpontban.

A beköltözés feltételei közé tartozik továbbá, hogy a bérlő elutalja a nyilatkozatban szereplő bankszámlaszámra a 2 havi kauciót (kisállat esetén a kaució 3 hó) és az 1 havi bérleti díjat. Parkolóhely bérlés esetén a parkoló bérleti díját is.

Ezek után a bérlőnek el kell mennie közjegyzőhöz és készíttetni egy hiteles kiköltözési nyilatkozatot. Ez a bérlő költsége. Amint megvan a kiköltözési nyilatkozat, ebből egy eredeti példányt átad részünkre és már aznap átadhatjuk a kulcsokat.

Fontos, hogy csak ebben a formában bérelhetőek az ingatlanok, más módra nincs lehetőség!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként híreinkről, ajánlatainkról!

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi illetve grafikai eleme a Rent4All Kft. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a Rent4All Kft. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.