Kiadó lakás összeállítása

A puzzle segítségével válassza ki a megfelelő opciókat, majd kérjen ajánlatot az egyedileg összeállított albérletére!

berakas.hu - állítsa össze bérlakását puzzle Parkolás Extra szolgáltatások Bérlés időtartama Felszereltség Lakás típusa Kisállat

Kérem válassza ki, hogy milyen típusú lakás érdekli. Hány szobás legyen a lakás, melyik emeletre szeretne költözni, és szükséges-e az erkély vagy terasz?

Kérem válassza ki az emeletet

Szeretnék teraszt

Kérem válassza ki a bérlés időtartamát! Ami Budapesten és az országban is ritka, az az, hogy az ingatlant rövid ideig, legfeljebb egy hónapig is lehet bérelni. Természetesen hosszú távú, határozott idejű 1 éves szerződéscsomagok is rendelkezésre állnak érdeklődőink számára.

A tökéletes albérletet keresi? Nálunk minden bizonnyal megtalálja! Akár bútorozottan, teljeskörű gépesítéssel: (konyhabútor, sütő, főzőlap, páraelszívó, mosogatógép, mosógép, hűtő, klíma, televízió francia ágy, nappali bútor, előszoba bútor, nagy szekrény) akár bútor nélkül, részben gépesítve: (konyhabútor, sütő, főzőlap, páraelszívó, mosogatógép, klíma), ahogy kényelmes.

Nem tudja hol parkoljon? Segítünk! Parkoló bérlés már 25.000Ft /hó-tól. Zárt teremgarázsban, biztonsági szolgálattal, kamera rendszerrel ellátva.

Társasházunk állatbarát, így olyan bérlők jelentkezését is szívesen fogadjuk, akik kiskedvencükkel szeretnének beköltözni bérlakásaink egyikébe.

Kisállat szabályozás megnyitása

Kérem válasszon extra szolgáltatásaink közül! Nem szeretné szabadidejét takarítással vagy mosással tölteni? Extra szolgáltatásaink lehetővé teszik, hogy bérlőinket maximálisan kielégítsük a hét bármely napján.

Kérjük adja meg adatait, hogy az összeállított albérletre elküldhessük Önnek árajánlatunkat!

Adatkezelési szabályzat megnyitása