LOKÁCIÓ

Budapet térkép

LAKÁS KÍNÁLATUNK

Kattintson a lakásra, melyről árajánlatot szeretne kapni, majd töltse ki a kapcsolati űrlapot.

Találatok:
Épület Emelet Lakás szám Alapterület Terasz Szobák száma Bútorozott Ár Bérlési idősáv Alaprajz

SZOLGÁLTATÁSAINK

Corporate ügyfelek egyedi elhelyezése
Parkolás: 30.000 Ft
Divinus Római Étterem
Divinus Római Sörkert
Divinus Római Rendezvényterem

KIADÓ LAKÁSOK ELHELYEZKEDÉSE

Bérlakásaink elhelyezkedése Budapesten III. kerületben, a Losonc utca 1. szám alatt közvetlenül a Duna parton található, a belvárostól mindössze 15 percre a Római parton.

Új építésű 18 lakásos társasházi lakásunk mindegyike dunai panroámával rendelkezik, és közvetlen a Duna parton található.

A Divinus Római lakópark akár autóval, akár tömegközlekedéssel, könnyen elérhető a városközpontból. A lakóparktól gyalogos távolságra megtalálható minden, amire szükségünk lehet: éttermek, bevásárlóközpont, sportlétesítmények, iskolák, óvodák és gyógyszertár.

Nálunk minden bizonnyal megtalálja a tökéletes albérletet akár bútorozottan, teljes körű gépesítéssel.

A Michelin-csillagos séf, Heiszler Olivér , házias, mégis modern és lehengerlő ízekkel várja a kedves bérlőket a ház földszintjén, a fantasztikus panorámával rendelkező 85 fős étteremben és annak hatalmas teraszán.

Kérjen egyedi ajánlatot a berlakas@berlakas.hu címen!

GALÉRIA

AJÁNLATKÉRÉS

LAKÁS TÍPUSA

I. pontban válassza ki, hogy milyen típusú lakás érdekli. Hány szobás legyen a lakás, melyik emeletre szeretne költözni?

FELSZERELTSÉG

Bútorozottan, teljeskörű gépesítéssel: (konyhabútor, sütő, főzőlap, páraelszívó, mosogatógép, mosógép, hűtő, klíma, TV, francia ágy, nappali bútor, előszoba bútor, nagy szekrény)

KISÁLLAT

Társasházunk állatbarát, így olyan bérlők jelentkezését is szívesen fogadjuk, akik kiskedvencükkel szeretnének beköltözni bérlakásaink egyikébe, 3 havi kaució megfizetése mellett.

BÉRLÉS IDŐTARTAMA

Budapesten egyedülállóként kínáljuk lakásainkat már akár 6 hónaptól is.

PARKOLÁS

Parkoló bérlés 30.000Ft /hó
Felszíni parkoló, kamera rendszerrel ellátva.

Adatvédelmi szabályzat

KAPCSOLAT

berlakas@berlakas.hu
+36 30 184 7174

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Bérlés

A bérlés azt jelenti, hogy büntetés nélkül mozoghat minden alkalommal, amikor a lízing véget ér. Ez azonban azt is jelenti, hogy megadott idő alatt ki kell költöznie, ha a bérbeadó úgy dönt, hogy eladja az ingatlant, vagy lakáskomplexumát öröklakássá alakítja.

A bérbeadás legnagyobb mítosza az, hogy minden hónapban “kidobjuk a pénzt az ablakon”.

Ez nem igaz.

Kell egy hely, ahol lakhatunk, és ez mindig pénzbe kerül, így vagy úgy. Amikor bérelsz, pontosan tudod, hogy mennyit fogsz költeni a lakhatásra, rezsire és közös költségre havonta. Ha a lakás saját, lehet, hogy nem fizet többet, mint a jelzálog-és rendszeresek számlák egy hónap alatt. A havi lakással kapcsolatos költségek általában kiszámíthatóbbak és lényegesen olcsóbbak. Ami szintén a bérlés mellett szól, hogyha bérlakásba költözik, a beruházó gondoskodik az összes javításról és karbantartásról. Szintén növekszik a társasházak zárt kertjeinek jelentősége, amely az utcára lépés nélkül is lehetőséget biztosít egy kis sétára, így a lakóparkszerű társasházak komoly előnyt jelentenek, akár a régi tégla házakhoz, vagy az önállóan álló beépítésekhez képest.

Kulcs elvitelre

A bérlakások rugalmasságot, kiszámítható havi kiadásokat, valamint a javítások elvégzését is lehetővé teszik a bérlő számára.

A bérlakás immateriális előnyökkel jár. Ezek közé tartozik a stabilitásérzet, a közösséghez tartozás, és a tulajdonosi büszkeség, valamint az adólevonások és a méltányosság kézzelfogható értékei.

A közhiedelemmel ellentétben, a bérlés nem jelenti azt, hogy havonta kidobom a pénzt, és a birtoklás nem mindig épít vagyonokat hosszú távon”.

Bérlés vs. Vásárlás

Ennek kiválasztása, hogy otthont béreljünk vagy vásároljunk egy nagy döntés, amely hatással van nem csak az életmódunkra, hanem a pénzügyeinkre és egészségünkre egyaránt.

A bérlakásnak is megvannak az előnyei, többek között, hogy nem kell felelősséget vállalnia, és rugalmasan működik. Az emberek azonban gyakran úgy vélik, hogy a lakásvásárlás ez megalapozott döntés, a bérlakás pedig egy pénzügyi mentsvár.

Megtévesztő lehet az első ránézésre a kedvezőnek tűnő lakásvásárlási opció. Amíg az albérlethez elég letenni egy-két havi kauciót, addig a hitellel terhelt lakásvásárláshoz jelentős önrészre, vagy pótlólagos fedezetbevonásra van szükség. A hitel futamideje 20-30 év, kis túlzással élethosszig tart, míg az albérletet keresők túlnyomó többsége csak néhány hónapra, esetleg egy-két évre tervez.

Bérlés menete

Amennyiben nálunk találta meg az ön számára tökéletes bérlakást, kérem olvassa el figyelmesen lakásaink bérlésének menetét.

Ha megvan a tökéletes bérlakás, amit bérelni szeretne, egy általunk e-mailben kiküldött bérleti nyilatkozatot kell kitölteni, és aláírva, 2 tanuval hitelesítve visszaküldeni részünkre. A nyilatkozatban szerepel egy bankszámlaszám, melyre ezzel egyidejűleg el kell utalni egy 50.000 forintos előleget, mely levonásra kerül az első havi bérleti díjból.

Cégként és magányszemélyként is egyaránt bérelheti az ingatlant.

Amint beérkezett az aláírt nyilatkozat és az 50.000 forintos előleg, ügyvédünk elkészíti a bérleti szerződést, amit nálunk személyesen szükséges aláírni. Egy előre leegyeztetett időpontban.

A beköltözés feltételei közé tartozik továbbá, hogy a bérlő elutalja a nyilatkozatban szereplő bankszámlaszámra a 2 havi kauciót (kisállat esetén a kaució 3 hó) és az 1 havi bérleti díjat. Parkolóhely bérlés esetén a parkoló bérleti díját is.

Ezek után a bérlőnek el kell mennie közjegyzőhöz és készíttetni egy hiteles kiköltözési nyilatkozatot. Ez a bérlő költsége. Amint megvan a kiköltözési nyilatkozat, ebből egy eredeti példányt átad részünkre és már aznap átadhatjuk a kulcsokat.

Fontos, hogy csak ebben a formában bérelhetőek az ingatlanok, más módra nincs lehetőség!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként híreinkről, ajánlatainkról!

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi illetve grafikai eleme a Rent4All Kft. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a Rent4All Kft. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.